FETÖ'cü Enes Kanter lobicilik peşinde

İsveç'te terör örgütü PKK/PYD destekçisi Milletvekili Daniel Riazat'ın, FETÖ’cü Enes Kanter'e İsveç Meclisi'ni gezdirdiği ortaya çıktı. Türkiye NATO üyeliğine başvuran İsveç'ten kırmızı listede aranan terör örgütü PKK/PYD ve FETÖ firarilerini istemişti.

ABD'de Türkiye karşıtı faaliyetleriyle gündeme gelen FETÖ'cü Enes Kanter, bu kez İsveç’te lobiciliğe soyundu.

Terör örgütü PKK ile güçlerini birleştiren ve Türkiye'ye karşı ortak hareket eden FETÖ'cü Enes Kanter, İsveç Meclisi'nde kulis yapmaya çalıştı. Terör örgütü PKK/PYD destekçisi Sol Parti Milletvekili Daniel Riazat tarafından Meclise sokulan Kanter, Türkiye aleyhinde çalışmalar yaptı.

Her fırsatta Türkiye'yi hedef alan Kanter, geçtiğimiz günlerde, Amerikan Time dergisine bir yazı yazmış, İsveç ve Finlandiya’nın üyeliğiyle ilgili olarak NATO ülkelerine "Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO'yu sindirmesine izin vermeyin" çağrısı yapmıştı.

Öte yandan CIA bağlantılı Human Rights Foundation'ın geçen hafta organize ettiği Oslo Özgürlük Forumu'nda, “Diktatörleri Çiğneyin” adı altında bir kampanya yapılmıştı. Türkiye, Rusya, Çin, İran ve Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti liderlerinin fotoğrafları yere serilerek, katılımcılardan posterleri çiğnemeleri istenmişti. FETÖ'cü Enes Kanter de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu postere basmıştı.

# abd # türkiye # rusya # erdoğan # pkk # çin # terör # cumhurbaşkanı # isveç # Enes Kanter # fettullah gülen