+90'nın skandal yayınına Öncü Kadın'dan tepki

Alman, Amerikan İngiliz ve Fransız devlet kanalları tarafından finanse edilen +90 (plus90) kanalının fuhşu öven, sözde belgeselinen Vatan Partisi Öncü Kadın'dan tepki geldi. Öncü Kadın Genel Sekreteri Eylem Göksu Yıldırım, Batı çürümüşlüğünü yansıtan yayınlar için denetimlerin sıklaştırılması gerektiğini vurguladı.

Alman devlet kanalı Deutsche Welle’nin (Dolçe vellanın) sahibi olduğu, Amerikan, İngiliz ve Fransız devlet kanallarının finanse ettiği +90 kanalının paylaşımı gündem oldu. "Seks işçiliği" adı altında Türk kadınlarına fuhşu öven özendiren bir video paylaşımı yapıldı.

Tepkilere neden olan video ile ilgili tartışmalar büyüdü. Sık sık LGBT ile ilgili de içerikler paylaşan kanala Vatan Partisi Öncü Kadın'dan tepki geldi.

Paylaşılan bu videolarla kadının sömürüldüğünü bildiren Öncü Kadın Genel Sekteri Eylem Göksu Yıldırım, bu tarz yayınlara denetimlerin sıklaştırılması için çağrı yaptı.

# sosyal medya # türk # eylem # oldu # alman # tepki # Fransız # İngiliz # skandal # Partisi # fuhuş # öncü kadın # Deutsche Welle