Ankara Valiliği kurban bayramı tedbirlerini açıkladı

Ankara Valiliğinden Kurban bayramı öncesi önemli bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada Bayram süresince alınan tedbirleri ve yol yapım çalışmaları ile alternatif güzergahlar duyuruldu.

Ankara Valiliği bayram genelgesi yayınlandı.

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı öncesi ve bayram tatili süresince halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık ve parada sahtecilik olaylarına karşı önleyici güvenlik tedbirleri alınmıştır." ifadelerine yer verildi.

Bazı güzergahlarda yol yapım çalışmaları olduğunu duyuran Ankara Valiliği, Kurban bayramı tatili için yola çıkan vatandaşları da uyardı.

Kurban Bayramı tatili süresince Ankara ili üzerinden Samsun yolunu kullanarak Kayseri istikametine gidecek araç sürücülerini alternatif yol olarak Ankara, Gölbaşı, Bala , Kaman, Kırşehir, Kayseri güzergahlarını kullanmaları konusunda uyardı.

Yayınlanan genelgede "Kurban Bayramı tatili süresince vatandaşlarımızın güvenle seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla 07-18 Temmuz 2022 tarihleri arasında, yapımı devam eden kısa süreli yol çalışmalarına ara verilmesi sağlanmıştır. Yol yapım çalışmalarının devam ettiği alanlarda sürücülerin işaret ve levhalara dikkat etmesi gerekmektedir” denildi.

# ankara # güvenlik # bayram # kayseri # Kurban Bayramı # yol # kurban # araç # gölbaşı # Kırşehir # Temmuz # ankara valiliği # Bala # Kaman # Kurban Bayramı tatili