Bakan Akar Süleyman Şah Türbesi'ni ziyaret etti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi, Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu’nu ziyaret etti. Bakan Akar, 8’inci Hudut Bölük Komutanlığı'nda Mehmetçik ile bayramlaştı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi ve Türk Ordusunun komuta kademesi, Suriye sınırı boyunca alınan güvenlik tedbirlerini inceledi. Bakan Akar ve Komuta Kademesi sınır teftişinin ardından Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu ile 8’inci Hudut Bölük Komutanlığı ziyaret etti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Gaziantep’e gitti.

Havalimanında yetkililer tarafından karşılanan Akar ve komuta kademesi, daha sonra sınır hattına geçti. Bakan Akar, sınır boyunca alınan fiziki güvenlik tedbirlerini helikopterle havadan inceledi.

Son dönemde Suriye'nin kuzeyinde artan terör saldırılarına ilişkin bilgi alan Bakan Akar, sınır hattındaki güvenlik tedbirlerini yerinde inceleyip, talimatlar verdi. Ardından da komutanlarla Süleyman Şah Türbesi'ni ziyaret ederek dua etti.

Ziyaretin sonunda Bakan Akar, öptüğü Türk bayrağını karakol komutanına emanet etti.

8’inci Hudut Bölük Komutanlığı'nda Mehmetçik ile bayramlaşan Bakan Akar'ın Suriye sınır hattındaki inceleme ve denetlemeleri devam etti.

# mehmetçik # Türk Silahlı Kuvvetleri # hulusi akar # suriye # güvenlik # türk # ​Gaziantep # Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar # Yaşar Güler # savunma # hudut # son # Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz # Suriye sınırı # Suriye Arap Cumhuriyeti # Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler # savunma bakanı # Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal # Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever # Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu