Nazmi Arıkan cinayetinde yeni gelişme

Eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinde yeni gelişme var. Cinayetin işlendiği çiftlikte, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan Tokatspor Kulubü Başkanı Ufukakçekaya'ya ait olduğu sanılan ayak izleri bulundu. Akçekaya'nın Gelibolu İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Sorgusunda suçlamaları kabul etmedi ancak cinayetin işlendiği çiflikte kendisine ait olduğu değerlendirilen ayak izlerine rastlandı.

Eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförü, bayram tatili için gittiği Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyündeki çiftliğinde bıçaklanarak öldürülmüştü. Cinayetin ardından Tokatspor Kulubü Başkanı Ufuk Akçekaya gözaltına alındı.

Soruştumayı derinleştiren Jandarma Suç Araştırma Timi'nin titiz çalışması ile Akçekaya'nın, gözaltına alınmadan önce sosyal medya hesabından canlı yayın açtığı ve Nazmi Arıkan ile aralarında geçen yıl yaşanan olayları anlattığı tespit edildi.

Ekipler, Akçekaya'nın 11 Temmuz Pazartesi günü İstanbul'dan otobüsle Gelibolu ilçesine geldiğini, burada bir gece konakladıktan sonra minibüsle Eceabat ilçesine geçtiğini, olay günü de Eceabat'tan taksiyle Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyündeki Nazmi Arıkan'a ait çiftliğe gittiğini belirledi.

Akçekaya Gelibolu İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. 2 gün önce çiftliğe götürülüp, yer göstermesi yaptırılan Akçekaya, sorgusunda suçlamaları kabul etmedi.

Bir yandan da arazide detaylı çalışma sürdüren ekipler, Akçekaya'ya ait olduğu sanılan ayak izleri bulundu. Bu bölgede yoğunlaştırılan aramalarda suç aleti olduğu değerlendirilen bir bıçak, jandarma ekiplerince bulunarak incelemeye alındı.

# istanbul # çanakkale # sosyal medya # Temmuz # Gelibolu # eceabat # nazmi arıkan