Murat Kurum'dan Ankapark çıkışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankapark hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "Ankara’nın göbeğinde bulunan bu mekânın çürümesine, metruk bir hale dönüşmesine göz yummanızı anlayamayız" dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankapark hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, " Ankara’nın göbeğinde bulunan bu mekânın çürümesine, metruk bir hale dönüşmesine göz yummanızı anlayamayız" dedi.

Bakan Kurum'un açıklaması şöyle:

- Biz hep şunu söyledik. “Ortada bir sorun var, bir yatırım var ve maalesef kaderine terk edilmiş durumda. Bu sorun milletin faydasına çözülmeli” dedik. Bu yatırım nasıl en verimli şekilde milletimizin lehine değerlendirilebilir dedik. Fakat bu meselenin birileri tarafından bir siyaset malzemesi olarak kullanıldığına da üzülerek şahit oluyoruz. Projeyi eleştirebilirsiniz beğenmeyebilirsiniz. Projeyle ilgili hatalar bulabilirsiniz. Eksiklikler bulabilirsiniz. Bunların hepsini anlayabiliriz. Ancak Ankara’nın göbeğinde bulunan bu mekânın çürümesine, metruk bir hale dönüşmesine göz yummanızı anlayamayız.
# ankara # çevre # bulundu # bakan # Murat Kurum # ankapark