Özdağ'ın kilis sınırındaki kışkırtmasına geçit verilmedi

Ümit Özdağ, bir ay önce Hatay'da yapmaya çalıştığı kışkırtmanın benzerini bu kez de Kilis'te denedi. Öncüpınar Gümrük Kapısı'na mayın koymak isteyen Ümit Özdağ'a güvenlik güçleri izin vermedi. Özdağ ve beraberindeki kışkırtma ekibi sınır kapısına gitmeden durduruldu. Sonrasından Kilis Emniyet Müdürü eşliğinde basın açıklaması yapan Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldı.

Ümit Özdağ, Türkiye- Suriye sınırında yaptığı kışkırtma girişimlerine bir yenisini daha ekledi.

Özdağ, bir ay önce Hatay'da yapmaya çalıştığı kışkırtmanın benzerini bu kez de Kilis'te denedi. Öncüpınar Gümrük Kapısı'na mayın koymak isteyen Ümit Özdağ'a Emniyet izin vermedi.

Özdağ, Kilis Emniyet Müdürü'nün başında olduğu Emniyet güçleri tarafından sınır kapısına gelmeden durduruldu. Daha sonra Kilis İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, eşliğinde Öncüpınar Sınır Kapısı'na giderek basın açıklaması yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alan ifadeler kullanan Özdağ, sığınmacı kışkırtmacılığına devam etti.

Özdağ'ın sınır kapısına gitmeden önce gençlere yönelik yaptığı açıklamalar da dikkat çekici. Özdağ'ın "Annenizi babanızı Zafer Partisi'ne ikna edin, edemiyorsanız seçim günü eve kilitleyin oy kullanamasınlar." ifadelerine tepki yağdı.

# türkiye # suriye # süleyman soylu # seçim # kilis # emniyet # soylu # İçişleri Bakanı # Partisi # basın # ümit özdağ # kışkırtma # mayın # Zafer Partisi # Öncüpınar Gümrük Kapısı