Kılıçdaroğlu'nun elektrik şovu elinde patladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektriği kesildiği iddiasıyla evinde ziyaret ettiği İbrahim Öztürk, CHP'liler tarafından çeşitli vaatlerle kandırıldığını söyledi. Ziyaret sırasında elektriğinin kesik olmadığını itiraf eden Öztürk, “verdikleri sözleri tutmadılar” diyerek CHP’ye de tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektrik şovu tutmadı. CHP liderinin, elektriğinin kesildiği iddiasıyla evinde ziyaret ettiği İbrahim Öztürk'ten aylar sonra dikkat çeken itiraflar geldi.

Ankara’nın Mamak ilçesinde yaşayan Öztürk, Kılıçdaroğlu'nun ziyareti öncesi CHP il ve ilçe başkanının evine gelerek incelemelerde bulunduğunu söyledi. “Sana yardım edeceğiz, eksiklerini tamamlayacağız” vaatleriyle kandırıldığını aktardı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyareti sırasında elektriğinin kesik olmadığını itiraf eden Öztürk, yaşananlardan Kılıçdaroğlu'nun da haberinin olmadığını söyledi. Kendisine vaatlerde bulunan CHP'lilerin ise daha sonra telefonlarına çıkmadığını aktardı.

Elektriğe yapılan zamları protesto eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, faturasını ödememiş ve soruna dikkat çekmek için elektriği kesilen aileleri ziyaret etmişti.

# chp # ankara # kemal kılıçdaroğlu # mamak # CHP Genel Başkanı # elektrik faturası # İbrahim Öztürk