Kılıçdaroğlu'ndan FETÖ eleştirisinde geri adım

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 9 ay önce partisinin grup toplantısında FETÖ'yü eleştirdi. Ancak CHP’nin sosyal medya hesabına yüklenen videoda, konuşmanın o bölümünün çıkarıldığı ortaya çıktı. AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ömer Arvas, CHP'yi açıklama yapmaya çağırdı. Arvas, "Aksi halde bu video FETÖ ile anlaşma yaptığınızın kanıtı olacaktır" ifadelerini kullandı.

'Helaleşme' turlarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 Kasım 2021'de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişimi ve FETÖ'yü eleştirdi. Partinin sosyal medya hesabından paylaşılan videoda ise, konuşmasının o kısmı çıkarıldı.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ömer Arvas, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını ham halini paylaştı. Arvas şunları belirtti:

- CHP, FETÖ aleyhine söylediği sözleri silerek FETÖ ile 'helalleşmeye' başlamış. Bu bir helalleşme değil ise CHP yönetiminde FETÖ'cülerin halen aktif olduğunun kanıtıdır. En acı ihtimal de Kılıçdaroğlu'nun dil sürçmesiyle yaptığı FETÖ eleştirisinin kendi talimatıyla silinmesidir" ifadelerini kullandı. CHP'nin açıklama yapmasını isteyen Arvas, "Aksi halde bu video CHP'nin FETÖ ile anlaşma yaptığının resmi bir kanıtı olacaktır.
# chp # fetö # açıklama # kemal kılıçdaroğlu # kılıçdaroğlu # cumhuriyet halk partisi