Laçın artık Azerbaycan'ın kontrolünde

Laçın artık Azerbaycan'ın kontrolünde. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev telefonda görüştü. Erdoğan Aliyev'e bölgenin Azerbaycan’ın kontrolüne geçmesi dolayısıyla memnuniyetini ve tebriklerini iletti.

Laçin artık Azerbaycan'ın kontrolünde. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev telefonda görüştü. Erdoğan Aliyev'e bölgenin Azerbaycan’ın kontrolüne geçmesi dolayısıyla memnuniyetini ve tebriklerini iletti.

Azerbaycanlılar, Laçin şehrine geri döndü. Azerbaycan Ordusu bölgeye konuşlandırıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir telefon görüşmesi yaptı.

Erdoğan, Laçin şehri ile Zabuh ve Sus köylerinin Azerbaycan’ın kontrolüne geçmesi dolayısıyla memnuniyetini ve tebriklerini iletti.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Azerbaycan ilişkileri ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

Laçin'in Azerbaycan'ın kontrolüne geçtiğini Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev sosyal medya hesabından duyurmuştu. Aliyev, "Bugün 26 Ağustos'ta biz Azerbaycanlılar, Laçin şehrine döndük. Azerbaycan Ordusu Laçin şehrinde konuşlandırıldı. Yaşasın Laçin! Yaşasın Azerbaycan!" vurgusu yapmıştı.

# türkiye # rusya # erdoğan # Azerbaycan # aliyev # cumhurbaşkanı # Ağustos