Vatan Partisi'nden ''Hz. Muhammed'' açıklaması

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in İslamiyet'in yayılışı ve Hz. Muhammed'in mücadelesiyle ilgili ilgili söylediği sözler bir kısım internet sitelerinde kırpılarak verildi. Konuyla ilgili Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı açıklama yaptı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in İslamiyet'in yayılışı Hz. Muhammed'in mücadelesiyle ilgili ilgili söylediği sözler kırpılarak servis edildi.

Bir kısım internet sitesinin kırptığı ifadelerle ilgili Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı sosyal medya hesabından açıklama yaptı:

- Hz. Muhammed, bedevi toplumunun uygarlığa geçişine öncülük etti. Peygamberimizin,o büyük devrimcinin çevresinde ilk başta çok az insan vardı. Başına koyun işkembesi geçirdiler. Ancak o çözüm büyük güçleri topladı, kurduğu devlet, ticaret uygarlığının ve çağdaş dünyanın merkezi oldu. Aynı yerde Atatürk’ten de örnek veriliyor. Bandırma Vapuru'nda bir avuç insan vardı. İlteriş Kağan 17 kişiyle yola çıktı ve Türk uygarlık birikimini ateşledi.Cengiz Han,Lenin,Mao hepsi tarihsel koşulların içinde büyük çözümü getirdi. Vatan Partisi de bugün o çözümün merkezidir.


Vatan Partisi'nin bugün çözümün merkezinde olduğunu vurgulayan Bursalı, Vatan Partisi'nin günlerinin geldiğine işaret etti:

- Öncüler tarihsel gelişime uygun konumlanırsa hedeflerine ulaşır. Tarihin zafer vadettiği kuvvet kadar büyük bir kuvvet yoktur. Genel Başkanımız Sn. Doğu Perinçek bu gerçeği anlatmıştır. Türkiye’nin önünde de Üreticilerin Milli Hükümeti vardır. Vatan Partisi’nin günleri gelmiştir.


Ayrıca Bursalı Perinçek'in bütün insanlığa peygamberimizi anlatan ve sevdiren "Hz. Muhammed" kitabını yazdığını da hatırlattı:

- Vatan Partisi, İslamiyetin ve Hz. Muhammed’in büyük değerini, uygarlık birikimine katkılarını, çalıştaylarla, yayınlarla yıllardır Türkiye'ye ve dünyaya anlatmaktadır. Ayrıca Genel Başkanımız, bütün insanlığa peygamberimizi anlatan ve sevdiren "Hz. Muhammed" kitabını yazmıştır.


Türkiye'nin Üreticilerin Milli Hükümeti ve Üretim Devriminin eşiğinde olduğuna dikkat çeken Özgür Bursalı, "Vatan Partisi bu programın önderidir ve hükümet olacaktır." ifadelerini kullandı:

- Vatan Partisi'ni hedef alanların kitabında Muhammed'ül Emin'in dürüstlüğü yok. Hz. Muhammed'in sofradan yarı aç kalkan yaşamı yok İslamiyetin erdemlerinden nasiplerini almamışlardır. Türkiye'nin en çıkarcı, en gözü doymaz kesimleri kendisini Hz. Muhammed hayranı olarak pazarlıyor. Ancak bunların devri bitmiştir, sistemleri çökmüştür. Vatan Partisi bütün sınıflardan ve partilerden halkımızın büyük yönelişiyle çığ gibi büyüyor. Türkiye, Üreticilerin Milli Hükümeti ve Üretim Devriminin eşiğindedir. Vatan Partisi bu programın önderidir ve hükümet olacaktır.
# türkiye # Hz. Muhammed # vatan partisi # milli # türk # Doğu Perinçek # Bir # ilk # Özgür Bursalı # çok # üretim devrimi # vatan partisi genel başkanı # Milli Hükümet # zafer # vatan partisi genel sekreteri # İslamiyet'in yayılışı ve Hz. Muhammed'in mücadelesi