AK Parti MKYK üyesi Külünk'ten Perinçek açıklaması

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi olan Metin Külünk, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in İslamiyet'in yayılışı ve Hz. Muhammed'in mücadelesiyle ilgili ifadelerini değerlendirdi. Perinçek’in sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade eden Külünk, "kıyaslama niyetiyle olmadığını düşünüyorum" dedi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi olan Metin Külünk, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in İslamiyet'in yayılışı ve Hz. Muhammed'in mücadelesiyle ilgili ifadelerini değerlendirdi.

Kırpılarak servis edilen ifadelerin yanlış anlaşıldığını söyledi.  Bir kıyaslama söz konusu olmadığını söyleyen Külünk, Perinçek'in sayısal ifadeye dikkat çektiğini kaydetti.

Katıldığı bir programda soruları yanıtlayan Külünk, Perinçek’in konuyla ilgili sosyal medyada yaptığı açıklamaları da dikkatlice okuduğunu söyledi.

# Perinçek # ak parti # Hz. Muhammed # vatan partisi # Doğu Perinçek # doğu # MKYK # Bir # Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek # metin külünk # İslamiyet'in yayılışı ve Hz. Muhammed'in mücadelesi