Çataklı'dan Özdağ'ın promosyon iddiasına yanıt

“Sen Fetö’nün oyuncağı bir zavallısın!” İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, bu sözleri Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ için sarf etti. Özdağ’ın “polis promosyonu ENSAR, TÜRKEN, TÜRGEV gibi vakıflara bağışlanıyor ” iddiasına sert yanıt veren Çataklı, "Bir oy için her şeyi satarsın" ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ’ın “ polis promosyonu ENSAR, TÜRKEN ve TÜRGEV’e gidiyor” iddiasına İçişleri Bakanlığı sert ifadelerle yanıt verdi. İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Özdağ’a “Sen Fetö’nün oyuncağı bir zavallısın!” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medyada dolaşan iddiaları gündeme getirdi. Özdağ, “Bu doğru ise dünyayı başınıza yıkarız. Elinizi polisin onurundan ve cebinden çekin. Zafer Partisi olarak söz veriyoruz. Bu doğru ise bu parayı faizi ile polisimize vereceğiz” ifadelerini paylaştı.


Özdağ’ın iddialarına İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı zehir zemberek yanıt verdi. Çataklı, “Sen FETÖ’nün operasyonunun oyuncağı bir zavallısın! Bir oy için her şeyi satarsın, bu ülkenin itibarı, birikimi, kurumları dahil!” dedi.



# polis # fetö # içişleri bakanlığı # ismail çataklı # Bir # emniyet # ümit özdağ # türgev # İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı # ensar # Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ # Zafer Partisi # polis promosyonu