Özdağ Bakan Soylu'yu tehdit etti: "Karşıma çıkacaktın hadi bakalım"

Sığınmacı kışkırtmacılığıyla gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tehditlerini sürdürüyor. Daha önce Bakan Soylu'yu ölümlü tehdit eden Özdağ, bu kez da Soylu'ya küfür ettiğini söyledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu yine tehdit etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya küfür ettiğini itiraf etti.

Soylu'ya yönelik bir kez daha tehdit içerikli mesaj paylaşan Özdağ, "Karşıma çıkacağını söyledin. Hadi bakalım. Yeri ve zamanı sen belirle. En son ben belirlediğim zaman kaçmıştın. Hadi görelim yüreğini korkak iftiracı." ifadelerini kullandı.

Özdağ'ın ifadelerine yanıt veren İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, “Sen FETÖ’nün operasyonunun oyuncağı bir zavallısın! Bir oy için her şeyi satarsın, bu ülkenin itibarı, birikimi, kurumları dâhil!" ifadelerini kullanmıştı.

Sık sık Türkiye karşıtı açıklama ve sığınmacı kışkırtmasıyla gündeme gelen Özdağ, daha önce de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ölümle tehdit etmişti.

# türkiye # fetö # açıklama # ismail çataklı # süleyman soylu # Bir # soylu # İçişleri Bakanı # son # ümit özdağ # İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı # özdağ # Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ # Zafer Partisi