İyi Parti’nin bir tiyatrosu daha çöktü

İYİ Parti’de sahnelenen tiyatroların ardı arkası kesilmiyor. Ankara Etimesgut'ta Meral Akşener'e ihtiyaç sahibi olduğunu söyleyip "Açım, ölüyorum" diyen Nurgül Sipahi'nin, İYİ Partili olduğu anlaşıldı. Sipahi'nin ayrıca üzerine kayıtlı 2 dairesinin bulunduğu ortaya çıktı.

İyi Parti’de bir kurgu daha çöktü: Meral Akşener’e “açım ölüyorum” diyen kadının 2 dairesinin olduğu ortaya çıktı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ankara Etimesgut'teki esnaf ziyaretinde isminin Nurgül Sipahi olduğu öğrenilen kadın, "Gerçekten açım" diyerek, Akşener'in yolunu kesti.

-  4 bin lire maaş aldım. Şimdi bana söyle; aidat mı vereyim, elektrik mi vereyim, su mu vereyim, ne yiyeyim? Ne olur bizi kurtarın. Biz ölüyoruz, açız, aç. Emekliyiz, ben yaşamak istiyorum. Perişan olduk"

Akşener de sahnelenen tiyatronun hakkını vererek Nurgül Sipahi'ye sarılıp "Beraber kurtaracağız, az kaldı" yanıtını verdi.


"Kirada oturuyorum" diyerek dert yanan Sipahi'nin 2 daire sahibi olduğu ortaya çıktı. Ayrıca İyi Partili olduğu anlaşıldı.

İyi Parti de bu tür sokak tiyatroları ilk değil... Akşener'in hemen her ziyaretinde benzer görüntüler yaşanıyor ve kısa sürede deşifre oluyor. Bunlardan biri Meral Akşener'İn geçtiğimiz haftalarda İstanbul Silivri'de yaptığı ziyarette yaşanmıştı.
Akşener’e “geçinemiyorum. evden dışarı çıkamıyorum” diyen gencin, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nda görevli olduğu anlaşılmıştı.

Daha önce başka bir İYİ Parti tiyatrosunda Akşener'e, Türkiye'de geçinemediğini söyleyen Ece Hatipoğlu isimli gencin, Mısır, Yunanistan ve Hollanda'da tatil yaptığı görüntüler ortaya çıkmıştı.

# istanbul # ankara # türkiye # İyi Parti # kadın # meral akşener # Bir # ilk # etimesgut