AK Parti'den CHP'ye "Terörist" tepkisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'nin Mersin'de polisevine saldırılan teröristlere daha önce " mağdur gazeteci" adı altında sahip çıkmasına tepki gösterdi. Genel merkezde basın toplantısı düzenleyen Dağ, "Bugün CHP'nin terör örgütleri ile ilişkisi çok açık ortadadır." dedi.

CHP'nin terör örgütü mensuplarına sahip çıkan raporuna AK Parti'den tepki geldi.

Partisinin genel merkezinde gündemdeki konulara ilişkin açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Mersin'deki polisevine saldıran terörist Dilşad Ercan'a "tutuklu gazeteci" diyerek sahip çıkan CHP'yi sert eleştirdi:

- Bugün CHPnin terör örgütleri ile ilişkisi çok açık ortadadır. Terör örgütlerline umut vermektedir. CHP gazeteci kisvesi altında teröristleri korumaktadır. Terör örgütü pyd yi meşrulaştırmaya çalıştırmaktadır.Veli akbaba özgür özel biz terörist olduğunu nereden bilelim diye akıllara ziyan açıklama yapmaktadır. İmzaları ile yayınladığı raporda pkk dan hüküm giydiği o zaman dahi belli.


Dağ, CHP'nin tutuklu gazeteciler raporunda dikkat çeken diğer isimlere de dikkat çekti:

- Söz konusu raporda adı geçen Mustafa GÖK DHKPC üyesi olmak banka soygunu, bekçi polis öldürülmesi eylemleri, silahlı saldırı suçlarından hüküm giymiş birisi. Bayram Namaz MLKP üyesi olmaktan etkisiz hale getirildi. Kendilerini savunmaya çalışmaları beyhudedir. CHP kuvayi maliye partisi ise bu kişilerle arasına acil mesafe koymalıdır. Burada bir tesadüf yoktur. Politika vardır. Kılıçdaroğlu bu tavrı teröristleri cesaretlendiriyor.
# chp # polis # Mersin # pkk # ak parti # terör # Bir # mlkp # polisevi