CHP'den HDP'ye özel jest

CHP, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in fezlekesi ile ilgili açıklama yaptı. HDP’lilerin bin 200’ü aşkın fezlekesini görmezden gelen CHP’nin Grup Başkanvekili Özgür Özel, bu dosyaya özel olarak “Evet” oyu vereceklerini söyledi.

CHP’den HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in fezlekesi hakkında yeni açıklama geldi.

Etkisiz hale getirilen terörist Volkan Bora ile samimi pozları çıkan HDP’li Semra Güzel’in fezlekesi 20 Ocak’ta Karma Komisyon’da görüşülecek. Ak Parti, MHP ve İyi Parti Güzel’in dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan fezlekesine “Evet” oyu vereceğini açıklamıştı. CHP de oyunun rengini belli etti.

Meclis’te basın toplantısı yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, HDP’li Güzel’in fezlekesi için “Evet” oyu vereceklerini söyledi.

CHP, Karma Komisyon’da bekleyen HDP’lilerin bin 200’ü aşkın sayıdaki fezlekesini ise görmezden geldi. Özel, “Evet” oyunu bu dosyaya özel olarak vereceklerinin altını çizdi:

Biz Semra Güzel'in örgüt kıyafetleriyle çektirdiği fotoğraf ve elindeki silahla çektirdiği fotoğrafın doğru olmadığını, bunun milletvekilliğiyle bağdaşır olmadığını, soruşturmasının yürüyebilmesi açısından bu dosyaya özel olarak dokunulmazlığının kaldırılması noktasında “Evet” oyu kullanacağız.
# chp # terörist # ak parti # açıklama # diyarbakır # hdp # İyi Parti # ocak # fotoğraf # Özgür Özel # fezleke # karma komisyon # Semra Güzel