"TSK'nın sırlarını kime verecek?"

Meral Akşener’in Eski Danışmanı Vedat Yenerer, istifası sonrası dikkat çeken açıklamalarını sürdürüyor. Yenerer, Ulusal Kanal yayınında İyi Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan’ın TSK’nın Libya’daki faaliyetlerine ilişkin Meclis’e sunduğu soru önergesine dikkati çekmişti. Konuyu sosyal medya hesabından da gündeme getiren Yener, İyi Parti’ye “Mehmetçiğin sırlarını kime servis edeceksiniz?” diye sordu.

İyi Parti’nin kurucularından ve Meral Akşener’in eski danışmanı Vedat Yenerer, İstifası sonrası Ulusal Kanal yayınında İyi Parti’nin iç yüzü ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

Yenerer,  İyi Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan’ın TSK’nın Libya’daki faaliyetlerine ilişkin Meclis’e sunduğu soru önergesine dikkati çekmişti. Olayın 2'nci MİT TIR'ları rezaleti olduğunu söylemişti:

- Erozan’ın meclise verdiği soru önergesi benim bir daha bu partiye dönmemem için bir gerekçedir
- (Önergeyi göstererek) Savunma Bakanlığına soruyorlar; Libya’ya giden birliğimizin içinde ne kadar sivil unsurlar var, bunlar kim, sayısı nedir, bunların milliyeti nedir? Ayrıca da buraya gönderilen silah ve cephanenin dökümünü istiyorlar. Bu ne biliyor musun? 2. Mit TIR'ları gibi bir şeydir bu.bunu ancak gayrı milli biri sorabilir
Yenerer, konuyu sosyal medya hesabından da gündeme getirdi. İstifa çağrısı yaptığı Erozan'a “Mehmetçiğin bilgilerini kime vereceksin?" diye soran Yenerer, "İyi Parti'de susan herkes atında kalır" ifadelerini kullandı:
- Kamil Erozan, TSK sırlarını sormuş. Mehmetçiğin silah ve cephane bilgisi kimin işine yarar? Kime verecek? Bu bence 2. MİT rezaletidir. İstifa etmelidir. İyi parti'de susan herkes atında kalır.
# tsk # sosyal medya # İyi Parti # ulusal kanal # meral akşener