''Rusya ve Çin Atlantik'i geride bıraktı''

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türk Milletinin büyük bir hızla Asya'ya yöneldiğini vurguladı. Perinçek, yüzde 39,4 ile dış politikada "Rusya ve Çin'i önceleyelim" diyenlerin Atlantik cephesini geride bırakmasının önemli bir gelişme olduğunu belirtti. Bu tabloda Vatan Partisi'nin etkili olduğunu ifade eden Perinçek, Beijing ve Moskova ile ilişkileri geliştirmek isteyenlerin daha da artacağını söyledi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, MetroPOLL Araştırma Şirketi'nin dış politika üzerinden yaptığı araştırmanın çarpıcı sonuçlarını değerlendirdi. Ankette Asya'ya yönelişin yüksek çıkmasında Vatan Partisi'nin etkili olduğunu vurguladı:

Türkiye'nin Asya'ya doğru yönelişinin tabanda olduğunu millete dayandığını gösteriyor. Millet de kendi tecrübeleriyle bu eğilimi benimsiyor. Millet şunu görüyor ABD PKK yı destekliyor. Batı... FETÖ darbesi Amerika var arkasında. Türkiye'nin geleceği bu işte. Aynı zamanda Vatan Partisi'nin iktidara yürüyüşü de bu tablolarda. Çin ve Rusya ile birlikte Türkiye'nin bağımsızlığını bütünlüğünü koruma ve üretim devrimini başarma fikri Vatan Partisi dışında kimsede yok. Eze eze Vatan Partisi'nin dış politikası millette hakimiyet sağlıyor.

Ankette dış politikada "Rusya ve Çin'i önceleyelim" diyenlerin oranı yüzde 39,4 çıktı. Avrupa Birliği ve ABD'yi tercih edenler ise yüzde 37,5'te kaldı. Yüzde 23,1'lik kesim ise fikrim yok dedi.

Ankette, AK Parti'nin yüzde 49,4'ü, MHP'nin yüzde 50,7'si, CHP'nin yüzde 34,4'ü İyi Parti'nin ise yüzde 41,1'i Rusya ve Çin'den yana tercih yaptı.

''Rusya ve Çin Atlantik'i geride bıraktı'' - Resim : 1

"BU TABLO VATAN PARTİSİ'NİN İKTİDARA YÜRÜYÜŞÜNÜ GÖSTERİYOR"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Rusya ile Çin'in Atlantik cephesini geride bırakmasını Çıkış Yolu Programında değerlendirdi. Türk Milleti'nin Asya'ya yönelişinde büyük bir hız olduğunu vurguladı:

İç cephede vatan sever olan cumhur ittifakı dış politikada Rusya ve Çin'e yöneliyor hem de Ukrayna Kırım konusunda bilgi bozma, saptırma çabalarına rağmen... AK Parti ve MHP Doğu'ya, CHP, İyi Parti, DEVA onlar Batı'ya yönelik, CHP ve İyi Parti dünya saflaşmasında da gerici kutba bağlı. Gericiliği tabanlarına belli ölçüde aşılamışlar.

ABD'ye karşı olanların daha da artacağını belirten Perinçek, Türk Milleti'nin Asya'ya yönelişinde Vatan Partisi'nin politikalarının etkili olduğunu kaydetti.

Şu tablolar Vatan Partisinin ne kadar etkili olduğunu gösteriyor. Çünkü programında ŞİÖ'ye katılalım diye yazılı tek parti Vatan Partisi. Avrasya'da cephede tutalım diyen tek parti Vatan Partisi. ABD emperyalizmine karşı en kararlı tavrı alan Vatan Partisi... Bu veriler Vatan Partisi'nin çok etkili olduğunu, milletin saflarında Vatan Partisi'nin çok etkin olduğunu gösteriyor. Süreç Vatan Partisi'nin istediği yönde ve yönlendirdiği yönde gelişiyor.
''Rusya ve Çin Atlantik'i geride bıraktı'' - Resim : 2

SEDEF KABAŞ'IN CUMHURBAŞKANINA HAKARETİ

Programda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Perinçek, Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanına hakaret etmesini de değerlendirdi. Olayın, son dönemde artan milli devleti aşağılama kampanyasının bir parçası olduğunu ifade etti.

# chp # abd # türkiye # rusya # fetö # Ukrayna # erdoğan # pkk # mhp # İyi Parti # çin # vatan partisi # ulusal kanal # türk # Doğu Perinçek # avrupa # asya # nato # avrupa birliği # dünya # batı # doğu # Vatan # Avrasya # anket # Partisi # çıkış yolu # hakaret # sedef kabaş