Şahinbey Belediyesinden çocuklara fuar

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından “Okuyan Çocuk Şenliği Kitap Fuarı" düzenlendi. Fuara 200.000’den fazla kişi katıldı. Çocukların eğlenmesi için 5 tane şişme oyun grubu, 2 elektronik oyun aleti, 9 tane atölye ve 4 oyun alanı oluşturularak miniklere unutamayacakları anlar yaşatıldı.

Okuyan Çocuk Şenliği Kitap Fuarı’nda çocuklar hem eğlenceye hem de kitaplara doydu.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından 14-20 Şubat tarihleri arasında düzenlenen “Okuyan Çocuk Şenliği Kitap Fuarı” düzenlendi.

Fuara 200.000’den fazla kişi katılırken çocuklar ve aileler fuarda gönüllerince eğlendiler.

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 14 Şubat tarihinde açılan ve 20 Şubat tarihine kadar açık kalan Fuar'da 18 yazar 70 yayınevi çocuklarla ve ailelerle buluşurken fuarda 4 müzikal, 2 sinema ve 1 tiyatro gösterimi sunuldu.

Ayrıca çocukların eğlenmesi için 5 tane şişme oyun grubu, 2 elektronik oyun aleti, 9 tane atölye ve 4 oyun alanı oluşturularak miniklere unutamayacakları anlar yaşatıldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun çocukların eğlenerek öğrenmesi gerektiği yönündeki projesiyle yola çıkılan fuarda; çocuklar el işi atölyelerinde kâğıtlar ve oyun hamurlarıyla gönüllerince eğlendiler.

Mehmet Tahmazoğlu çok verimli ve güzel bir fuar olduğunu belirtti.

# Gaziantep # Şahinbey Belediyesi # fuar # kitap # sanat # belediye # şubat # Mehmet Tahmazoğlu