Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na S-400 tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "S-400'leri kime karşı kullanacağız?" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Partisinin Meclis'teki grup toplantısında konuşan Bahçeli, "Kılıçdaroğlu’nun geldiğimiz bu aşamada şifreleri çözülmüş, devir işlemi tamamlanmış, kullanım kılavuzu emperyalistlerin eline geçmiştir" dedi. MHP liderinin gündeminde Millet İttifakı'nın yuvarlak masa toplantısı da vardı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "S-400'leri kime karşı kullanacağız?" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıkıştı. Millet İttifakı ve bileşenlerinin Türkiye karşıtı adımlarına dikkat çekti:

S-400 Hava ve Füze Savunma Sistemi’ni “kime karşı kullanacağız?” sorusunu pişkince soran, bu silahın gereksiz olduğunu pervasızca iddia eden Kılıçdaroğlu’nun geldiğimiz bu aşamada şifreleri çözülmüş, devir işlemi tamamlanmış, kullanım kılavuzu emperyalistlerin eline geçmiştir.

6'LI YUVARLAK MASA TOPLANTISI VE HDP

Partisinin Meclis'teki grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 6 siyasi parti liderinin yuvarlak masa etrafında bir araya gelmesini de değerlendirdi. Söz konusu toplantıya katılan siyasi partilerin milli davranmadığını söyledi:

Milli duruş adamlık ister, mertlik ister, tutarlılık ister, ahlak ister, vicdan ister, mensubiyet şuuruna bağlılık gerektirir. Ne var ki, adına Millet İttifakı denilen, aslında zilletin ta kendisi olan siyasi oluşum bu tablonun tam tersi istikamete yelken açmıştır. Madem vatan sevgisine sahipsiniz, o zaman ne arıyorsunuz vatan düşmanlarıyla? Ne yapıyorsunuz vatanı bölmek için mekik dokuyan alçaklarla?

Kılıçdaroğlu'nun 6'lı masaya fiilen katılmayan HDP için kullandığı "Onları yok saymıyoruz" sözleriyle ilgili de konuştu Bahçeli, "İşte bu suçüstüdür" dedi.

İşte bu itirafname CHP- PKK-HDP ve diğer zillet partileri arasındaki onursuz ilişkiyi tekraren gözler önüne sermiştir. Zira HDP’lilerin periyodik olarak dile getirdikleri tehditvari beyanları zilletin diğer ortaklarını fazlasıyla uyarmış, dahası uykularını kaçırmış ve masanın altındaki bölücü köstebeğin sisli yüz hattının netleşmesini sağlamıştır.

"BATI'NIN MAŞALIĞINA TALİP OLDU"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Münih Güvenlik Konferansına katılması da MHP lideri Devlet Bahçeli'nin gündemindeydi. İmamoğlu'nun hem toplantıya katılmasını hem de Türkiye karşıtı Almanya Tarım Bakanı Cem Özdemir ile görüşmesini eleştirdi:

Batının maşalığına talip olduğu ayan beyan ortaya çıkmıştır. Bu Türkiye muhalifi çürümüşle aynı kareye girmek, beraberce gülücükler saçmak PKK’yla buluşmak demektir, HDP’ye zeytin dalı uzatmak demektir, haçlı emellerine ikram demektir, bölücülüğe hizmet demektir, şerefli bir davranış da sayılamayacaktır.
# chp # türkiye # pkk # mhp # hdp # devlet bahçeli # kemal kılıçdaroğlu # meclis # almanya # kılıçdaroğlu # millet ittifakı # Devlet # batı # Vatan # savunma # Masa # zillet ittifakı # yuvarlak masa