Kuşadası turizm kurultayına hazırlanıyor

Türkiye'nin ve dünyanın önemli turizm merkezlerinden Kuşadası'nda 13 Mart'ta "Turizmde Üretim Devrimi Kurultayı" yapılacak. Kurultaya turizm sektörünün temsilcileri ve Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek de katılacak. Turizmcilerin dört gözle beklediği kurultayın hazırlıklarına da hız verildi.

Son yıllarda zor bir dönemden geçen turizm sektörü kurultaya hazırlanıyor. 13 Mart'ta düzenlenecek olan "Turizmde Üretim Devrimi Kurultayı"nın adresi Aydın'ın Kuşadası ilçesi olacak.

Turizm sektörünün ve ekonominin temsilcileri bu kurultayda bir araya gelecek. Turizmin sorunları ve çözüm önerileri bu kurultayda tartışılacak. Vatan Partisi Aydın İl Sekreteri Doğan Özkan herkesi kurultaya davet etti.

Kurultayın tanıtım çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Kuşadası merkezinde tanıtım masası kuruldu. Vatan Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Can Karabalcı hazırlıkları anlattı.

Partililer tanıtım masasında vatandaşlara bilgi verdi, broşür dağıttı.

Kuşadalı vatandaşlar turizmin sorunlarının tartışılacağı kurultayı olumlu karşıladı.

# Aydın # vatan partisi # Doğu Perinçek # turizm # üretim # Vatan # kurultay # son # Partisi # çözüm # Can Karabalcı # Doğan Özkan