Turizm kurultayından sonuç çıktı

Vatan Partisi'nin Kuşadası'nda 13 Mart'ta düzenlediği "Turizmde Üretim Devrimi Kurultayı"nın sonuç bildirgesi açıklandı. Düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulan bildirgede 8 başlık öne çıktı. Birinci sırada yer alan Kuşadası Kongre Merkezi'nin turizme kazandırılması için Vatan Partisi imza kampanyası başlatılacağını duyurdu.

Vatan Partisi tarafından Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 13 Mart'ta düzenlenen "Turizmde Üretim Devrimi Kurultayı"nın sonuç bildirgesi kamuoyu ile paylaşıldı. Sonuç bildirgesini Vatan Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Can Karabalcı açıkladı. Ukrayna geriliminin Türk turizmi için siyasi ve dış ilişkilere bağlı fırsatlar yarattığı vurgulandı.

Türk turizminin sorunlarının çözümü için kurultayda görüş birliğine varılan
Karabalcı, Kuşadası Kongre merkezi için imza kampanyası başlatacaklarını duyurdu.

Bildirgede Kuşadası yerel esnafının kruvaziyer turizminden daha fazla pay alması, Büyük Menderes nehrinin kirlilikten arındırılarak turizme kazandırılması önerildi. Turizmin çeşitlendirilerek 12 aya yayılması amacıyla termal tesislerin, doğa turizminin, diş tedavisi gibi sağlık turizmine yönelik yatırımların artırılması öneriler arasında yer aldı.

# sağlık # Ukrayna # vatan partisi # türk # Vatan # Partisi # mart # bildirge # turizmde üretim devrimi kurultayı