''Furkan Vakfı Orta Çağı temsil ediyor''

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek Çıkış Yolu'nda gündemi değerlendirdi. Perinçek, Türkiye'deki S-400'lerin Ukrayna'ya gönderilmesi teklifi iddiasının Ankara ile Moskova'nın arasını açmak için ortaya atılıdğını söyledi. Vatan Partisi Lideri yasa dışı faaliyetleri nedeniyle hakkında kapatma davası açılan Furkan Vakfı’nın da Ortaçağı temsil ettiğini belirtti.

Ankara’nın S-400’leri Kiev’in Moskova’ya karşı kullanması için göndereceği iddiaların asıl niyetini açıkladı. Öne sürülen iddiaların ikili ilişkileri bozmak için ortaya atıldığını belirtti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Çıkış Yolu programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Kendisini solcu olarak tarif edenlerin Rus lideri Vladimir Putin'i hedef alarak hazırladığı NATO bildirisinin ABD mevzisinden hazırlandığını ifade etti.

Furkan Vakfı'nın yaptığı korsan eylem hakkında da konuşan Perinçek, söz konusu kuruluşun Ortaçağı temsil ettiğini vurguladı.

Son günlerde sağlık çalışanları ile hastalar arasında yaşanan gerilimi de değerlendirdi Perinçek... Cumhuriyet döneminde kazanılan mesleki bilincin yeniden sağlık çalışanlarına kazandırılması gerektiğini belirttiÇ

- Doktorluk yalnız röntgen çekmek ateşine bakmak sondayı takmak değildir. Doktorluk meslekler arasında en insancıl insanla doğrudan ilişki kuran meslektir. Bu kültürü sağlık personeline vermemiz lazım. Cumhuriyet bunu vermişti. Ama 1980’lerden sonra bireycilik toplumun bütün kesimleri bu gitti. Yırtıcılıklar getirdi. Bencillikler getirdi. Türkiye’nin meselesi. Tıp fakülteleri bunu da öğretmeli.
# abd # ankara # türkiye # rusya # Ukrayna # Putin # Doğu Perinçek # nato # Vatan # son # Partisi # furkan vakfı # çıkış yolu