Rusya'ya uygulanan uçuş yaptırımlarından çıkarılacak dersler

Batının Rusya hava ulaşımına ve uçaklarına uyguladığı yaptırımları, uluslararası sivil havacılık sisteminin nasıl silaha dönüştürüldüğünü gözler önüne seriyor. Batının bu müdahalelerinin perde arkasındaki dayanağı ne? Uluslararası sivil hava trafiği kimin elinde? Tüm bu sorular ile son gelişmeleri ve kaynak pazar Rusya’dan turizm akışına etkilerini Vatan Partisi Antalya İl Yönetimi Kurulu Üyesi Emekli Hava Pilot Sedat Müniroğlu anlattı.

Rusya’nın NATO kuşatmasına karşı başlattığı askeri harekât batının maskesini düşürdü. Batı, ambargo ve yaptırımlar kılıfında tüm kozlarını silaha dönüştürüyor.

Rusya’yı tecrit etmeyi amaçlayan yaptırımlar, Rusya’nın hava ulaşımına ve uçaklarına yoğunlaştı. Bu müdahalelerin perde arkasındaki dayanak ne?

Uluslararası sivil havacılığın silaha dönüştürülen sistemi nasıl işliyor?

Vatan Partisi Antalya İl Yönetimi Kurulu Üyesi Emekli Hava Pilot Sedat Müniroğlu, batının bu sistemlerinin ülkelerin bağımsızlığını tehdit ettiğini söyledi.

Müniroğlu, doğu dünyasının bağımlılıktan kurtulmak için ortak hedefler belirlemesi gerektiğine dikkat çekti.

Emekli Hava Pilot Müniroğlu, sezon başlarken kaynak pazar Rusya’dan turist akışının sağlanması için Türkiye’nin ayrıcalık talep etmesi gerektiğini söyledi.

Müniroğlu, Rusya’nın haklı harekâtına karşı batının sergilediği hukuksuzluğun önemli dersler içerdiğini belirtti.

# Antalya # türkiye # rusya # Ukrayna # antalya # vatan partisi # nato # batı # Vatan # yaptırım # uçuş # Partisi # ambargo # Sedat Müniroğlu