Şahinbey Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine destek

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 40 bin aileye toplam 80 milyon lira nakit desteği verildi. Şahinbey Belediyesi tarafından "Ramazan ayında paylaşmak güzeldir" sloganıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatılıyor.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 40 bin aileye toplam 80 milyon lira nakit desteği sağlandı.

Şahinbey Belediyesi tarafından " Ramazan ayında Paylaşmak güzeldir" sloganıyla yeni bir nakit desteği kampanyası başlatıldı.

Toplamda 40 bin aileye 2'şer bin liralık destek ile toplam 80 milyon lirayı bulacak nakit yardımları ailelerin banka hesaplarına yatırılmaya başlandı.

Salgın döneminde işyerleri kapanan esnafa ve korona virüsünden dolayı eşlerini kaybedenlere, sosyal marketten faydalanan ailelere destek sağlandı.

Ramazan ayı nedeniyle dar gelirli vatandaşlara sunulan 2 bin liralık destekler ile aileler istediği gıda, giyim ihtiyaçlarını karşılayabildiği gibi her hangi borç yada ödemesini yapabiliyor.

Şahinbey Belediyesi aynı zamanda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik Aş evlerinde pişirilen sıcak yemekler dağıtımını da sürdürerek günlük 10 bin aileyi de iftarlıklarla buluşturuyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlara imkanlar çerçevesinde desteklerinin devam edeceğini belirtti.

# destek # ​Gaziantep # Şahinbey Belediyesi # salgın # yardım # ramazan # şahinbey # Gıda # ihtiyaç sahipleri # günlük # Mehmet Tahmazoğlu