''Marine Le Pen'den tarafız''

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, Fransa Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Marine Le Pen'i desteklediklerini açıkladı. Yükselen Asya'nın Fransa'da da artık bir seçenek olduğunu vurgulayan Perinçek, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Amerikan tekellerinin temsilcisi olduğunu söyledi. Fransa seçimlerinin aynı zamanda Türkiye'nin seçimi olduğunu belirten Perinçek, Le Pen'e oy verilmesi için çağrı da yaptı.

Haber: Buse Gençtürk - Kamera: Tansev Kara

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, Fransa'da 24 Nisan'da yapılacak ikinci tur seçimlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Vatan Partisi olarak ''Le Pen'den tarafız'' dedi.

Doğu Perinçek, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Fransa'daki Amerikan tekellerinin temsilcisi olduğunu söyledi. Fransa seçimlerinde bütün dünyanın savaştığını belirten Perinçek, Marine Le Pen'in zaferinin dengeleri, mazlumlar lehine değiştireceğini ifade etti.

- Fransa'daki seçimde biz de varız. Avrasya da var. Yükselen Asya uygarlığı da var vatan partisi de var. görüyorsunuz Fransa’da Atlantik sistemi ile inişe geçmiş çürüyen Atlantik sistemi ile Avrasya savaşıyor. Önümüzdeki pazar günü o savaşın bir sahnesi gerçekleşecek.
- Fransa'da Avrasyacı Le Pen hanımefendi NATO’dan Fransa’nın ayrılacağını ilan etti bir. Kırım’ın Rusya toprağı olduğunu tanıyacağız dedi 2. yalnız Fransa'nın iç sorunları nedeniyle değil dünya ölçeğindeki mücadele nedeniyle biz varız. Öyle basit bir Fransa seçimi değil bu Türkiye düşmanı Macron, Amerika’nın adamı olan Macron. O zaman hepimiz seferber olacağız. Macron'a karşı Asya'nın mücadelesinin yanındayız.

Fransa seçimlerinin aynı zamanda Türkiye'nin seçimi olduğunu vurgulayan Vatan Partisi Lideri, Fransa'daki yurttaşları Le Pen'e oy vermeye davet etti. Perinçek, seçimler için Vatan Partisi'nin harekete geçtiğini de söyledi:

- Fransa seçimlerinde vatan partisi mazlum milletlerin temsilcisi olarak o seçimde olacak. Telefonlarımızı çalıştıracağız çevremizi araştıracağız Fransa’da kim var. Dün akşam İran Büyükelçisinin iftar davetindeydik bu konuyu konuştuk Avrupa ve Fransa örgütümüzü harekete geçirdik. Afrikalılarla, Cezayirlilerle, Araplarla onların örgütleriyle iletişime geçtik. Macaristan'da olduğu gibi Atlantik sitemini seçim sandığına gömmek için harekete geçiyoruz.

# amerika # vatan partisi # cumhurbaşkanı # afrika # fransa # Doğu Perinçek # seçim # asya # nato # cezayir # Macron # doğu # Vatan # Emmanuel Macron # Avrasya # Partisi # Marine Le Pen # Amerikancı