''Özdağ CIA görevini yerine getiriyor''

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın ''postacı'' suçlamasına Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek sert yanıt verdi. "Ben Ermeni soykırımı yalanını bitirmiş bir adamım. Silivri duvarını yıkmış bir adamım." diyen Perinçek, Özdağ'ın postacı diyerek kendisini hedef almasının CIA görevi olduğunu belirtti. Ümit Özdağ’ın mültecileri gönderme gücünün olmadığını vurgulayan Vatan Partisi Lideri, "ama kışkırtma görevi var'' dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, mülteciler konusunda kışkırtmalarla gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a tepki göstermiş, ABD merkezli yürütülen kışkırtma kampanyasının başını Özdağ’ın çektiğini belirtmişti.

Sosyal medya hesabından kışkırtmalarına devam eden Ümit Özdağ, Doğu Perinçek’i, ''iktidarın postacılığını yapmakla'' suçladı. Özdağ mesajında, ''Doğu bey, Recep Tayyip beyin mesajını bana iletmişsiniz. Postacılığınız için teşekkür ederim.'' İfadelerini kullandı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Tele1 Televizyonuna verdiği röportajda Ümit Özdağ’ın paylaşımına sert tepki gösterdi. Perinçek, Özdağ’ın, açıklamalarıyla CIA’nın kendine verdiği görevi yerine getirdiğini belirtti:

- Ben bu seviyeye inmem. Ben Ermeni soykırımı yalanını bitirmiş bir adamım. Silivri duvarını yıkmış bir adamım. FETÖ darbesi olduğu zaman 15-16 Temmuz gecesi bir başına çıkmış, herkesin saklandığı koşullarda gümbür gümbür o darbeye karşı Türk Silahlı Kuvvetleri’ni, Türk milletini göreve çağırmış adamım. Bu adam kimliğiyle onun sözleri arasında uçurumlar var. Onun için ben böyle şeylere cevap vermem. O da bir görev. Bana bu tür sözler söylüyorsa o da bir CİA görevi. Doğu Perinçek’e CIA 50 yıldır saldırıyor ama diş geçiremiyor.

Doğu Perinçek’e, Ümit Özdağ’ın mültecilere yönelik ''göndereceğiz hepsini'' şeklindeki açıklaması da soruldu. Özdağ’ın şahsi hesabından paylaştığı skandal videoyu hatırlatan Perinçek, Özdağ’ın mültecileri gönderme şansı yok, ama kışkırtma görevi var'' dedi:

- Sen kimsin hepsini yollayacaksın? Hangi güçle yollayacaksın? Sokaklarda dolaşıp kışkırtma yaparak mı yollayacaksın? Ama halkımız kışkırtmaya gelmiyor, çünkü mülteciler iş gücü olarak tarımda var saniyede var. Ümit Özdağ’ın programı geçersiz. Çünkü onun öyle eline sopayı alıp onları gönderme şansı yok. Yalnız dili var. Çok uzun bir dili var. Onları gönderme şansı sıfır. Ama kışkırtma vazifesini yerine getiriyor.
# abd # cia # fetö # Türk Silahlı Kuvvetleri # Perinçek # vatan partisi # türk # Vatan # recep tayyip erdoğan # Partisi # medya # ümit özdağ # tele1 # Zafer Partisi