Esenler'deki üst geçitten betonlar düştü

İstanbul büyükşehir Belediyesi’nin üst geçitleri tehlike saçıyor. Esenler’de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi sorumluğundaki üst geçidin bakımsızlık nedeniyle dökülen beton parçaları tehlike arz ediyor

Esenler’de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi sorumluğundaki üst geçidin bakımsızlık nedeniyle dökülen beton parçaları tehlike arz ediyor. Esenler Caddesi'nde binlerce aracın kullandığı üst geçidin kolon ve kirişlerinden kopan beton parçaları, üst geçidi kullanan sürücüleri ve altından geçen vatandaşları endişelendirdi.

İstanbul büyükşehir Belediyesi’nin üst geçitleri tehlike saçıyor.

Her gün üstünden ve altından yüzlerce aracın geçtiği Esenler üst geçidi bakımsızlıktan yıkılmak üzere. Üst geçidin korkutan görüntüsü vatandaşı endişelendiriyor.

Üst geçidin beton parçalarının dökülmesi sonucu üst geçidin yapımında kullanılan demirlerin de açığa çıkması dikkati çekti.

Köprünün altından geçmek zorunda kalanlar, beton parçası düşmesinden ya da köprünün yıkılmasından korktuklarını dile getirdi. Her gün aynı yolu kullanmak zorunda kalanlar yetkililerin köprüyü yenilemesini istiyor.

Yaya ve sürücülerin güvenliğini riske atan bu duruma tepki gösteren ilçe sakinlerinden Suat Nurdoğan, üst geçidin bir an önce yenilenmesi gerektiğini söyledi.

# Esenler # istanbul büyükşehir belediyesi