İstanbul Haramidere zehir saçıyor: Bölgeye giden MHP milletvekili Arzu Erdem tepki gösterdi

CHP’li Esenyurt Belediyesi vatandaşın sağlığı ile oynuyor! Esenyurt’ta bulunan Haramidere’ye verilen atık suların arıtılmadan dereye aktarıldığı ortaya çıktı. Dereye pis suların bırakıldığı yere giden MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem de duruma tepki gösterdi.

CHP’li Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt yönetimindeki Esenyurt’ta bulunan Haramidere’ye verilen atık suların arıtılmadan dereye aktarıldığı ortaya çıktı..

İstanbul'da yaşanan yoğun yağışlarda birçok kez taşarak su baskınlarıyla gündeme gelen İBB sorumluluğundaki Haramidere, bu kez de atık su ve pis kokusuyla vatandaşları mağdur ediyor.

Bölgede incelemelerde bulunan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, dereye karışan suların ne atıkları olduğunun belli olmadığını ve dereden etrafa dayanılmaz bir koku yayıldığını ifade etti.

- Yine ağır bir lağım kokusu var ve lağım kokusunun sebebi tam şurada gördüğümüz gibi burada dereye karışan ve lağım olduğunu düşündüğümüz yani hangi atıklar atılıyor ne atılıyor belli değil. İşte bakalım normalde dere bu şekilde geliyor, simsiyah tabi bu da temiz değil bu arada ama derenin birleştiği yerde akış var ki bu tamamiyle şuan dayanılmaz halde. Maske taksam herhalde ben dayanamam burada lağım kokusuna.
# Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt # arzu erdem # haramidere