İstanbul'da yılbaşında hangi yollar trafiğe kapatılacak?

İstanbul Beyoğlu'nda, yılbaşı öncesinde güvenlik önlemleri kapsamında polis ekipleri denetim yaptı. İstanbul Valiliği de bazı yolların kapatılacağını açıkladı.

İstanbul'da yeni yılın kutlama adreslerinden olan Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde güvenlik önlemleri alındı.

Polis Grup Amirliği'ne bağlı 4 atlı polis, Özel Harekat Polisleri ve Köpek Eğitim Merkezi'ne bağlı ekipler denetim yaptı.

Polis ekipleri İstiklal Caddesi'nden Tünel'e kadar yürüdü.

İstanbul Valiliği, yılbaşı tedbirleri kapsamında bazı ilçelerde geçici olarak trafiğe kapatılacak cadde ve sokakları açıkladı.

Sarıyer, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Bakırköy, Zeytinburnu ve Kadıköy ilçelerine 31 Aralık Cumartesi günü saat 08.00'den 1 Ocak 2023 Pazar günü saat 08.00'e kadar kamyon, tır, beton mikseri gibi ağır tonajlı araçların girişi yasaklandı.

Beyoğlu'nda, saat 14.00'ten itibaren İstiklal Caddesi ve bu caddeye çıkan tüm cadde ve sokaklar, Sıraselviler Caddesi, Hocazade Sokak kesişiminden Taksim istikameti, Tak-ı Zafer Caddesi ve Ömer Hayyam Caddesi Hamalbaşı Caddesi kesişiminden trafiğe kapatılacak.

Beşiktaş'ta saat 16.00'dan itibaren Çiğdem Sokak, İskele Caddesi ve Cezayir Sokağı trafiğe kapatılacak. Sürücüler alternatif olarak Barbaros Bulvarı, Beşiktaş Caddesi ve Dolmabahçe Caddesi'ni kullanabilecek.

Kadıköy'de saat 18.00'den itibaren Söğütlüçeşme Caddesi - Bestekar Dilhayat Sokağı kesişimi, General Asım Gündüz Caddesi - Kırtasiyeci Sokak kesişimi ve General Asım Gündüz Caddesi - Serasker Caddesi kesişimi trafiğe kapatılacak.

# İstanbul # yılbaşı # istanbul yılbaşı önlemleri