Fikirde Birlik Platformu’ndan Putin'e teşekkür mektubu

Rusya, eşcinselliği “yıkıcı fikir ve değerler sistemi” kapsamına alındı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ailenin ve manevi değerlerin korunması ve güçlendirilmesi için kararname imzaladı. Bu karara Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu’ndan destek geldi.

Daha önce eşcinsellik propagandasının yasaklanmasına dair kararlar alınan Rusya’da bu kez eşcinsellik, Rus toplumu için “yıkıcı fikir ve değerler" kategorisine alındı.

LGBT dayatmasına karşı yapılan Büyük Aile Buluşmaları ile gündeme gelen Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu’ndan da Rusya’nın bu kararına destek geldi

Platform Başkanı Kürşat Mican Rusya Lideri Putin’e mektup gönderdi. Mektupta “Küresel LGBT örgütünün sinsi planlarına yönelik bugüne kadar ülkeniz ve milletiniz adına almış olduğunuz önleyici kararları, attığınız adımları ‘İnsanlık Adına’ takdirle karşılıyor ve sizi bu konuda gıptayla takip ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Mican, Putin’i tüm dünya liderlerine de örnek gösterdi.

# eşcinsellik propagandası # LGBT dayatması # Büyük Aile Buluşması # Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu # vladimir putin