Meclis'te çözümler değil yumruklar konuştu

Meclis’te bütçe görüşmeleri sırasında vekiller arasında yumruklu kavga çıktı. AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e yumruk attı. Kalp rahatsızlığı olan Örs, hastanede yoğun bakıma alındı.

Önce sözler, sonra yumruklar konuştu. Milletin toplumun sorunlarını çözmesi için seçtiği milletvekilleri, esas görevini unuttu, kavgaya tutuştu.

İyi Parti Milletvekili Ümit Feyyaz grup adına konuşması yaparken, Ak Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, kürsüye yürüdü. İkili arasındaki tartışma devam edince Meclis Başkanı Mustafa Şentop, 10 dakika araya gitti.

Araya gidildiği sırada tartışmalar daha da büyüdü. AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Alpay Özalan'ı engellemeye çalışan İyi Partili Hüseyin Örs'ün üzerine yürüdü. Meclis kürsüsünde yaşanan kavgada İyi Partili Örs, aldığı yumruk darbesiyle yere yığıldı.

Kalp rahatsızlığı olan İyi Partili Örs, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hüseyin Örs’ün bir günlüğüne yoğun bakıma alındığı ve kalp pilinin değiştirileceği öğrenildi.

İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ve İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Örs’ün tedavide olduğu hastaneyi ziyaret etti.

# İyi Parti # Müsavat Dervişoğlu # ak parti # meclis # kavga