"Neredeler şimdi? Kayıplar" Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu - Yavaş göndermesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimden önce Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı Cumhurbaşkanı Yardımcıları ilan etmesine de değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 1,5 sene önce muhalefetin bir masa kurduğunu, kıyıda kenarda kim varsa oy oranlarına bakmadan hepsini masaya topladığını anlatarak, şunları kaydetti:

- Yaptıkları onca toplantının, görüşmenin sonunda millete proje namına elle tutulur tek bir şey sunamadılar. Adına ne derlerse desinler kurdukları masa, hiçbir zaman, bizzat kendi tarifleriyle bir kumar ve pazarlık masasından öteye geçemedi. Bu masaya ben 'kumar masası' demedim. 'Noter masası' da demedim. Diyen kim? O masanın etrafındakiler. Olay bu kadar acı bu kadar basiretsiz ve neticesi de ortada. Güya parlamenter sisteme, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geri döneceklerdi ama 7 tane cumhurbaşkanı yardımcısının olduğu, sabah erken kalkanın bakanlık kaptığı, hiçbir ilkenin, ahlaki çizgisinin bulunmadığı ucube bir sistemi millete dayattılar.

Kaynak: Anadolu Ajansı

# erdoğan # kemal kılıçdaroğlu # ekrem imamoğlu # Mansur Yavaş