Vatan Partisi Kurultayına Erdoğan'dan mesaj

Vatan Partisi Amiral Soner Polat 11. Olağan Genel Kurultayı’nı Ankara Arena Spor Salonu’nda yaptı. Hükümet olma kararlılığıyla toplanan kurultaya Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da mesaj yolladı.

Vatan Partisi Genel Kurultayı'nı Ankara'da topladı. Türkiye'nin dört bir yanından kurultaya gelen yurttaşlar Vatan Partisi'nin hükümet olma iradesinde birleşti.

Katılımcılar sloganlarla kurultayın coşkusuna eşlik etti.

Bayram havasının yaşandığı Arena’da dikkat çekici pankartlar da yer aldı.

Hükümet olma yolundaki büyük kurultayda Türkiye’nin geleceğinin sigortası olan gençler için de dev bir pankart açıldı.

Kurultay salonunda sık sık, “Öncü cesur Doğu Perinçek”, “Kahrolsun Amerikan emperyalizmi”, “Yükselen Asya omuz omuza” sloganları atıldı.

Kurultayda sanat gösterisi de yapıldı.

Kurultay başladığı anda Vatan Partisi mücadelesinde hayatını kaybeden önderlerin fotoğrafları dev ekrana yansıtıldı. Kurultay salonu, parti şehitlerini fotoğraf gösteriminin sonuna kadar dakikalarca alkışladı.

Kurultayın açılış konuşmasını Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı yaptı. Bursalı, bu kurultayın iktidar yürüyüşünün başlangıç kurultayı olduğunu vurguladı.

Vatan Partisi’nin kurultayına Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da bir mesaj yolladı.

- Sayın Doğu Perinçek, Vatan Partisi Genel Başkanı Vatan Partisi’nin 11. Genel Kurultayına davetiniz için teşekkür ediyorum. Kurultayınızın hayırlı olmasını temenni ediyor, Vatan Partisi’nin tüm üyelerini ve misafirlerini en kalbi duygularımla selamlıyorum.

 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanlığı da Vatan Partisi’ne bir mesaj gönderdi.

Kurultaya katılan temsilciler de Divan Başkanlığı tarafından tek tek selamlandı. Milliyetçi Hareket Partisi, Gelecek Partisi, Deva Partisi, Demokratik Sol Parti, Yeniden Refah Partisi, Demokrat Parti, Hür Dava, Anavatan ve Bağımsız Türkiye Partisi temsilcileri kurultaya katıldı.

Kâğıt Toplayıcıları Derneği, Horasan Erenleri Dernekler Federasyonu, Türk İş, Uluslararası Ekonomik İlişkiler Konseyi yöneticileri de kurultayda yer aldı.

Kurultaya Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı, Toroslar Cemevi yönetimi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Avcılar Engelliler Derneği, Çay Üreticileri Derneği de katıldı. Osmanlı Ocakları kadın kolları, Batı Karadeniz Roman Birliği, Zonguldak Ereğli Engelli ve yardımlaşma Roman derneği, Düzce ve Akçakoca kültür ve yardımlaşma Derneği de katılımcılar arasındaydı.

Kaynak: Ulusal Kanal Haber Merkezi

# Vatan Partisi 11. Genel Kurultayı # vatan partisi # Özgür Bursalı # kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti