TGB'den tarihi imeceye katkı

Tarihi bina kampanyasına bir destekte TGB'den geldi.Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Dilek Çınar TGB üyelerinin harçlıklarından biriktirdikleri 50 bin lirayı Canlı yayında teslim etti. Çınar TGB'nin katkısını " Varlığımız Türk varlığına armağan olsun" diyerek sundu.

Görev Vakfı'nın, Aydınlık ve Ulusal Kanal'ın kullandığı tarihi binayı almak için başlattığı kampanya büyüyor.

Ulusal Kanal canlı yayınına konuk olan TGB Genel Başkanı Dilek Çınar ve TGB yöneticileri, topladıkları 50 Bin lirayı Görev Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Önsel’e teslim etti.

Çınar, Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi’nin Türk milletinin sesi olduğunu vurguladı.

Kampanyaya 6 aylık bursunu veren de var. Ailesinden aldığı harçlığı gönderen de. Kimisi de restoranlarda günlük işlerde çalışıp kazandığı parayı bağışladı.

Öte yandan Görev Vakfı Başkanı Erkan Önsel 29 Nisan'ı işaret ederek kampanyanın ön ödemesine sayılı günler kaldığını söyledi. Bağışların hızlanması için çağrıda bulundu.

Kampanyanın Haziran ayına kadar devam edeceğini belirten Önsel, ilk eşik olarak bayramı işaret etti ve çifte bayram yapalım mesajını verdi.

TGB Genel Başkan Yardımcısı Naci Önenköprülü, Türk gençliğinin verdikçe mutlu olduğunu ifade etti ve gençlerin imeceye nasıl katkıda bulunduğunu anlattı:

- Türkiye’nin dört bir yanındaki TGB üyeleri düşünmeden imeceye katkıda bulundular. Gençler tarihi bina için ‘burası bizim evimiz sözlerini kullandılar.

Deva Çıkmazı'nın her TGB üyesinin hayatına dokunmuş bir okul, bir yuva olduğunu kaydeden gençler kampanyaya destek çağrısı da yaptı.

# türkiye # kampanya # bayram # ulusal kanal # türk # aydınlık gazetesi # Ulusal # aydınlık # gençlik # görev vakfı # kanal # Türk Gençliği # dilek çınar # günlük # tarihi bina # tarihi bina kampanyası