"Perinçek'e hakaret asla düşünülemez"

Şırnak Üniversitesi’nde, Mustafa Kemal Atatürk ile Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Doğu Perinçek’in de aralarında olduğu siyasilere hakaret eden öğretim üyesi hakkında inceleme başlatıldı. Üniversite Rektörlüğünden de yeni bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “emperyal oluşumlara karşı mücadele eden Doğu Perinçek hakkında negatif bir söylemde bulunmak asla düşünülemez." ifadeleri kullanıldı.

FETÖ iltisaklı öğretim üyelerinin skandallarıyla gündeme gelen Şırnak Üniversitesi’nden dikkat çeken bir açıklama geldi.

Röktürlükten yapılan açıklamada, Mustafa Kemal Atatürk ile Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Doğu Perinçek’in de aralarında olduğu siyasilere hakaret eden Öğretim Üyesi Prof. Dr. İhsan Ekin hakkındaki soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Açıklamada, Rektör Mehmet Emin Erkan’ın Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e hakaret ettiği haberlerinin ise gerçeği yansıtmadığı savunuldu. Açıklamada, “emperyal oluşumlara karşı mücadele eden Doğu Perinçek hakkında negatif bir söylemde bulunmak asla düşünülemez." ifadeleri kullanıldı.


Aydınlık Gazetesi, Şırnak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı İhsan Ekin’in, sosyal medya hesabından Mustafa Kemal Atatürk ile Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli, Perinçek ve Soylu hakkındaki hakaret dolu paylaşımlarını manşetine taşımıştı.

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek’in, üniversite yönetimini Yüksek Öğretim Kurulu’na şikâyet etmesi üzerine Rektör Emin Erkan’ın da whatsapp gruplarında Doğu Perinçek’e hakaretler, akademik kadroya da tehditler savurmuştu. Vatan Partisi liderine “Ergenekoncu” diyerek kendini ele veren rektör, FETÖ bağlantısı olan hocalara da sahip çıkmıştı.

# erdoğan # Perinçek # vatan partisi # şırnak # Doğu Perinçek # Vatan # emperyal # Bahçeli # rektör # Partisi # hakaret # üniversitesi