Türkiye'nin sakin kenti Uzundere

Şimdi ekranlarınıza şehir gürültüsünden uzaklaşmak isteyenler için iki yer getireceğiz...Biri Antalya’da diğeri Erzurum’da. Antalya’da Orman içindeki Kocaçay Şelalesi, kamp ve piknik yapmak ve sakin bir gün geçirmek isteyen ziyaretçilerine ev sahipliği yapıyor. Erzurum’da da "sakin şehir" olan Uzundere ilçesindeki doğa harikası Yedigöller, doğayla baş başa kalmak isteyen ziyaretçilerini ağırlıyor.

Antalya’da Kocaçay Şelalesi ve Erzurum’da Yedigöller, sakin bir gün geçirmek isteyenler için aranılan adresler...

Antalya’da, Roma döneminden bu yana çam ve çınar ağaçlarının içinde gizlenen şelale yerli ve yabancı turistlerin de uğrak yeri oldu.

Yaklaşık bir kilometre zorlu patika yürüyüşünden sonra ulaşılan şelale, yemyeşil doğanın içerisinde ziyaretçilerini selamlıyor....

Erzurum’da da Türkiye’nin 11’inci Sakin kenti seçilen Uzundere ilçesindeki Yedigöller, kent stresinden uzaklaşmak isteyenleri konuk ediyor.

Bölge, göl kenarında faaliyete geçen bungalov evleriyle yerli ve yabancı turistlerin yoğunlukla ziyaret ettiği turistik alanlar arasında yer alıyor.

Kalabalıktan ve stresli şehir hayatından uzaklaşıp doğayla baş başa kalmak isteyenler alabalık tesisi, lokanta ve piknik alanlarıyla da keyifl zaman geçirebiliyor.

Uzundere Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak, bölgeyi ziyarete gidenler herkesin burayı görmesi gerektiğini söyledi.

# türkiye # antalya # erzurum # oldu # kamp # piknik # belediye # uzundere