Kılıçdaroğlu'nun operasyon bozgunculuğu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye’nin kuzeyine yapılacak olası harekâtı hedef aldı. Operasyonla ilgili bozgunculuk yapan Kılıçdaroğlu, “ Senin oğlun var ok atmakta becerikli, onu gönder” dedi. CHP lideri bir kez daha Osman Kavala, terör tutuklusu Selahattin Demirtaş ve FETÖ tutuklusu askeri öğrencilere de özgürlük vaadinde bulundu.

Suriye’nin kuzeyine yapılacak olası operasyona karşı çıktı. Operasyonla ilgili bozgunculuk yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. CHP lideri bir kez daha Osman Kavala, terör tutuklusu Selahattin Demirtaş ve FETÖ tutuklusu askeri öğrencilere özgürlük vaadinde bulundu:

- Mahkeme kararlarını uygulamıyorlar, AİHM kararlarını uygulamıyorlar. Osman Kavala’nın da Selahattin Demirtaş’tan da Harp okulu öğrencilerinin de hakkını, hukukunu savunmak istiyorsanız bize katılacaksınız

Kılıçdaroğlu, hükümetin iftira tepkisi gösterdiği ABD’deki vakıf iddialarını da sürdürdü:

- Çocuklarına vakıf kurdurmuş malum. Alıyor parayı buradan oraya, orada efendim öğrencilere yurt yapacak. Nerede? Manhattan’da. ABD’nin en pahalı yeri. Öğrenci yurdu… Bizim de buna inanacağımızı sanıyor. Sen aklını peynir ekmekle mi yedin kardeşim?
# chp # abd # suriye # operasyon # terör # öğrenci # kılıçdaroğlu # selahattin demirtaş # osman kavala # askeri