Yaz geldi sahiller doldu

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, Antalya ve Muğla'da turistler güneşin tadını sahillerde çıkarttı. Bazı turistler de su sporları istasyonlarına giderek, jet ski ve deniz paraşütü ile tatilin keyfini sürdü.

Denizler ısındı. Yerli ve yabancı turistler sahil şeritlerine akın etti.

Hava ve deniz suyu sıcaklığının 26 derece olarak ölçüldüğü Antalya'da, güneşli havayı fırsat bilen turistler ve vatandaşlar, Konyaaltı ve Lara Sahili'nde güneşlendi.

Bazı gençler ise denizdeki kayalıklardan denize atlayarak eğlendi.

Hava sıcaklığının 36, deniz suyu sıcaklığının 24 derece kaydedildiği Muğla'da yerli ve yabancı turistler sahilleri hareketlendirdi.

Akyaka, Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahillerinde yoğunluk oluşturan turistlerin bazıları; güneşlenerek kitap okudu, bazılarıda plajda top oynadı.

İskele ve kayaların üzerinden denize atlayan ziyaretçiler, rüzgar sörfü ve kanonun da tadını çıkardı.

Turistler; Uzunyalı, İçmeler ve Turunç plajlarında yoğunluk oluşturdu.

Adrenalin tutkunu turistler ise körfezdeki su sporları istasyonlarına giderek, jet ski ve deniz paraşütü ile güneşli havanın keyfini sürdü.

Fethiye’de de eğlence doruktaydı. Kimi turistler Babadağ'dan yamaç paraşütü ile atlayış yaparken, kimiyse Ölüdeniz'deki Belceğiz ve Kumburnu plajlarından denize girdi.

Ortaca ilçesinin turistik Dalyan Mahallesi'nde de tatilciler günübirlik tekne turlarıyla Dalyan Kanalı'nı gezme ve kaya mezarlarını görme fırsatı buldu.

Hava sıcaklığının 28, deniz suyu sıcaklığının 22 derece ölçüldüğü Bodrum'un sahillerinde de yoğunluk yaşandı.

Yerli ve yabancı tatilciler özellikle Kumbahçe, Paşatarlası, Gümbet, Bitez ve Ortakent başta olmak üzere ilçenin birçok sahilinde yoğunluk oluşturdu.

# antalya # bodrum # muğla # Deniz # turist # turizm # tatil # sahil # yaz # konyaaltı # ölüdeniz # yerli turist # lara # yabancı turist