"Vatan Partisi önce bağrındaki ABD üslerini temizleyecek"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. ABD üslerinin Türkiye'ye büyük tehdit oluşturduğunu ifade eden Perinçek, Vatan Partisi'nin bulunduğu hükümetin bu üsleri temizleyeceğini vurguladı. Türkiye'de açılım tartışmalarının bittiğini söyleyen Perinçek, ekonomide de üretim devrimi vurgusu yaptı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ABD üslerinin Türkiye'ye yönelttiği tehditlere bir kez daha dikkat çekti. Yunanistan ve Türkiye'deki üslerin aynı komuta merkezinden yönelttiğini söyledi. Cumhur ve Millet ittifakını tercih etmeyen seçmenlerin tutumunu değerlendiren Perinçek, Vatan Partisi'nin sistemin dışındaki çözümü savunan tek parti olduğunun altını çizdi.

Türkiye'deki üslerin Türkiye'ye tehdit olduğunu vurgulayan Perinçek, 15 Temmuz darbe girişimini hatırlattı. NATO'nun İncirlik Üssünden emir verdiğini ifade etti.

Ucuz enerji ve bölgesel iş birliği için üslerin temizlenmesi gerektiğine işaret eden Perinçek, Vatan Partisi'nin bulunduğu hükümetin bu üsleri temizleyeceğini vurguladı.

Açılım tartışmalarını da değerlendiren Vatan Partisi Lideri, açılım söyleminin ABD ve NATO'nun programı olduğunu belirtti. Türkiye'nin o süreci Vatan Partisi'nin mücadelesiyle aştığını kaydetti.

Türkiye'nin ekonomideki çıkış yolunu anlatan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, üretim devriminin kaçınılmaz ve zorunlu olduğunu söyledi.

Cumhur ve Millet ittifakından hiçbirini tercih etmeyen seçmenlerin tutumunu değerlendiren Perinçek, onların kararsız değil tersine kararlı olduğunu söyledi. Perinçek, Vatan Partisi'nin sistemin dışındaki çözümü savunan tek parti olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin terörle mücadelesi sonucu PKK'nın bitirildiğini söyleyen Vatan Partisi Lideri HDP'nin çok hızlı oy kaybettiğini belirtti.

# abd # türkiye # yunanistan # pkk # hdp # vatan partisi # gündem # Doğu Perinçek # nato # Biden # öncü gençlik # enerji # Partisi