İran Dışişleri Bakanı Ankara'da

Ankara çok önemli bir konuğu ağırlıyor. İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan mevkidaşı Mevlüt Çavuşoğlu ile biraraya geldi. İkili görüşmenin ardından kameralar karşısına geçti. Basın toplantısında iki ülke arasındaki ilişkiler, bölgesel gelişmeler ve terörle mücadele ele alındı. Astana vurgusunun ön plana çıktığı basın toplantısında “Filistin davası ortak davamızdır” denildi. İranlı Bakan açıklamasını "Türkiye’nin güvenliği İran’ın güvenliğidir" diyerek tamamladı.

Ankara çok önemli bir konuğu ağırlıyor. İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan mevkidaşı Mevlüt Çavuşoğlu ile biraraya geldi. İkili görüşmenin ardından kameralar karşısına geçti. Basın toplantısında iki ülke arasındaki ilişkiler, bölgesel gelişmeler ve terörle mücadele ele alındı. Astana vurgusunun ön plana çıktığı basın toplantısında “ Filistin davası ortak davamızdır” denildi. İran Bakan açıklamasını " Türkiye’nin güvenliği İran’ın güvenliğidir" diyerek tamamladı.

# ankara # türkiye # iran # filistin # Mevlüt Çavuşoğlu # çavuşoğlu # bakan # Hüseyin Emir Abdullahiyan # abdullahiyan # İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan