CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yine FETÖ ve PKK bağlantılı isimlere sahip çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ ve PKK bağı olan KHK'lılar, askeri öğrenciler ve siyasetçilere sahip çıktı. “Bazen insanlar bedel öderler, haksız yere ödenen her bedel onun şerefidir” dedi. CHP lideri, şeker fabrikalarının satılması ve çay kanunu teklifine de tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu’nun gündeminde FETÖ ve PKK bağlantılı Kanun Hükmünde Kararname’liler, askeri öğrenci ve siyasetçiler vardı:

- KHK ile görevine son verilen akademisyenler, harp okulu öğrenciler, boşuna yatan siyasetçiler…Bazen insanlar bedel öderler, haksız yere ödenen her beden onun şerefidir.


CHP lideri, şeker fabrikalarının IMF talimatıyla satıldığını da iddia etti.

- Şekerde hiçbir sıkıntımız yoktu, durduk yere IMF'nin talimatına uydular, kota getireceğiz diye. Kotayı uyguladılar, şeker üretimimiz düştü. Şeker fabrikalarını sattılar.


Kılıçdaroğlu, özel sektörü koruyan çay kanun teklifine de tepki gösterdi.

- Bu yükü özel sektör kaldıramaz, fatura millete çıkıyor. Ulusal Çay Konseyi fiyat belirleyecekmiş. Yükü sırtından atacaklar, düşük fiyatı biz belirlemedik konsey belirledi diyecekler.
# fetö # pkk # imf # CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu # Ulusal # khk # çay # son # şeker kotası # şeker fabrikası # çay kanunu