DEVA Partili Yeneroğlu'na tepki büyüyor

Deva Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'nun polis memuruna hakaretler ederek saldırmasına Emekli Gazi Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz tepki gösterdi. Eryılmaz, "Vatandaşın uyduğu kurallara vekiller de uyacak. Bu milletin evlatları sizin şamar oğlanınız değil" dedi.

DEVA  Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Ankara’da bir Somali restoranının açılışında polis memuruna hakaret etti. Sığınmacı kışkırtmasına Emekli Gazi Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz’dan tepki geldi.

Eryılmaz, Deva Partili Yeneroğlu’na tepkisini sosyal medyadan dile getirdi.

DEVA Partisinden, PKK’lı ve FETÖ’cülerin vekili Mustafa Yeneroğlu Ankara’da görevini yapmaya çalışan polisi engellemek her türlü provakasyona başvurdu. Kurduğu her provakasyon cümlesinin başına “Hukuk” kelimesi koydu, PKK’lıların “barış” kelimesinin ırzına geçmeleri gibi.

Emekli Gazi Emniyet Müdürü, Deva Partili Yeneroğlu’nun polis memuruna yönelik hakaretlerinin yer aldığı videoyu da paylaştı. “Her şeye rağmen görevini yapan polis müdürünü kutluyorum” dedi ve ekledi:



- Polis müdürüne parmak sallayarak ve tehdit ederek” Edepsiz, ahlaksız, terbiyesiz, hadi yaylan, zıkkımın kökü v.b,” hakaretlerle hakaret etti ve videonun sonunda görüldüğü gibi VURDU. Her şeye rağmen görevini yapan taşı polis müdürünü kutluyorum.
# istanbul # ankara # polis # fetö # pkk # emekli # deva # deva partisi # Partisi # Yeneroğlu