Vatan Partisi 'NATO'dan Çıkalım' kampanyası başlattı

Vatan Partisi, “NATO’dan çıkalım başı dik yaşayalım” kampanyası başlattı. Vatan Partisi Gene Başkanı Doğu Perinçek, yurdun dört bir yanında eylemler yapacaklarını açıkladı. Perinçek, AK Parti hükümetinin İsveç ve Finlandiya karşısındaki geri adımı konusunda hükümeti uyardı ve NATO’dan çıkılması gerektiğini söyledi.

KAMERA: MEVLÜT AYDOĞAN

Vatan Partisi yurdun dört bir yanında seferberlik ilan etti. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, yurdun her noktasında “ NATO’dan Çıkalım Başı Dik Yaşayalım” sloganı ile eylemler yapılacağını açıkladı.

Partisinin İstanbul İl Başkanlığında açıklama yapan Perinçek, İsveç ve Finlandiya geri adımı konusunda hükümeti uyardı. Perinçek, Türkiye’nin NATO’dan çıkmasını önerdi.

Kuzey Atlantik İttifakı'nın Türkiye'ye tehdit oluşturduğunu belirten Perinçek, "NATO’ya karşı tavır Türkiye’nin bağımsızlığını sağlar" dedi.

Perinçek bir basın mensubunun, "Türkiye’nin NATO içindeki veto hakkı Türkiye’ye güç sağlar mı?" sorusuna "tehdit NATO’dan geliyor" yanıtını verdi.

NATO ile mücadelenin Türkiye için bir dönüm noktası olacağını belirten Vatan PArtisi Genel Bşakanı “Ekonomik zorluklar NATO ile çözülmez, NATO’dan çıkalım enerji ucuzlar” dedi.

Ekonomik zorlukların komşu ülkelerle çözüleceğini ifade eden eden Perinçek, ilk adım olarak NATO’dan çıkışı gösterdi.

# istanbul # türkiye # açıklama # vatan partisi # isveç # Doğu Perinçek # nato # ilk # Partisi # finlandiya # NATO’dan çıkalım başı dik yaşayalım # NATO’dan çıkalım # AK Parti hükümeti