Liderler kurban bayramı mesajlarını paylaştı

Kurban Bayramı öncesi siyasi parti liderleri bayram mesajı paylaştı. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, zorlukların birlikte aşılacağını vurgulayarak Türk milletinin bayramını kutladı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ekonomiye yönelik mesajlar verdi. MHP lideri Devlet Bahçeli ise bayram mesajında Türkiye'nin iç ve dış düşmanlarına dikkat çekti.

Siyasi parti liderleri Arefe Günü'nde peş peşe bayram mesajı yayınladı. Vatan Partisi lideri Dr. Doğu Perinçek, mesajını yazılı olarak paylaştı. Türkiye ve İslam ülkelerinin zor bir dönemden geçtiğini belirten Perinçek, bu dönemin birlik ve beraberlik ile aşılacağına dikkat çekti:

- Zulmün topu var, güllesi var, kal'ası varsa, Hakkın da bükülmez kolu, dönmez yüzü vardır. Bayramlar, bizim inancımızı, umutlarımızı ve iyimserliğimizi ateşliyor. Bütün milletimizin, İslam halklarının, dünya mazlumlarının ve insanlık sevdalılarının kurban bayramlarını yürekten kardeşlik duygularıyla kutluyoruz. Zorlukları yenmenin övüncüyle, onuruyla ve sevinçleriyle paylaşacağımız nice bayramlar dileğiyle sevgi ve saygılar sunuyoruz.


Bir mesaj da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, açıklamasında ekonomiye yönelik mesajlar verdi:

- Yaklaşık 4 yıl önce ekonomideki önceliğimizi istihdama vererek yaptığımız tercihin doğruluğunu yaşanan her gelişmeyle bir kez daha görüyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında herhangi bir duraklamaya, gerilemeye meydan vermeyeceğiz.


MHP lideri Devlet Bahçeli de Kurban Bayramı'nı paylaştığı yazılı açıklama ile kutladı. Bahçeli, Türkiye'yi her cepheden kuşatmak isteyen odaklara işaret etti:

- Türkiye’mize her cepheden saldıran iç ve dış odakların kanlı ve kalleş tertiplerine karşı, tıpkı bayramlarda görüldüğü gibi, birlik ve beraberlik şuuruyla duruş ve direniş göstermek milli mecburiyetimiz, dahası vatan görevimizdir. Türkiye'nin sancılı ve sorunlarla dolu gündeminde Kurban Bayramı’nın yeni bir soluk olması, yeni bir umut ve hedef birlikteliği sağlaması öncelikli dileğimdir.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bayram mesajında "Ülke olarak zor günlerden geçtiğimizi, derin bir ekonomik buhranın içinde olduğumuzu hepimiz çok iyi biliyoruz. Tüm bu ekonomik sıkışmışlığın içerisinde, artan şiddet olayları canımızı yakıyor. Ancak ben, asla umutsuz değilim, milletimiz de olmamalıdır." ifadelerini kullandı.

# chp # türkiye # devlet bahçeli # bayram # Kurban Bayramı # CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu # dünya # mesaj # kurban # cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan # Partisi # İslam # Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek # MHP Lideri Devlet Bahçeli