Ağrı Balık Gölü'nde festival coşkusu

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde Balık Gölü Yaz Festivali, coşkuyla başladı. Bu yıl 3’üncü kez düzenlenen festivale vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Türkiye’nin en yüksek rakımlı göllerinden biri olan Balık Gölü’nde, yaz festivali coşkuyla başladı. Doğa harikası Balık Gölü, Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde yer alıyor. Doğal güzellikleriyle yılın her dönemi ilgi görüyor. Şimdilerde göl, yaz festivaline ev sahipliği yapıyor.

Festival, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ağrı Valiliği, Taşlıçay Belediyesi, Kaymakamlık ve Serhat Kalkınma Ajansının destekleriyle düzenlendi. Vatandaşlar festivale yoğun ilgi gösterdi. Antalya'dan giden flyboard (fılaybord) ekibi gölde gösteri yaptı. Vatandaşlar, bu gösteriyi ilgiyle izledi. Yerel sanatçılar şarkılar seslendirdi. Ardından sahne alan Rafet El Roman, unutulmaz şarkılarıyla vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

Ağrı Valisi Osman Varol, bu gibi etkinliklerin bölgede yapılmasının önemine işaret etti. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, festival aracılığıyla bir arada olmanın yaşattığı mutluluğa dikkat çekti. Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, Balık Gölü'nde hem yaz hem de kış festivali yaptıklarını söyledi. Festival, yarın yapılacak etkinliklerle sona erecek.

# türkiye # antalya # ağrı # turizm # yaz # ağrı valisi # osman varol # Taşlıçay # balık gölü