Konya Karatay Belediyesinin "lavanta günleri" göz kamaştırdı

Konya’da Karatay Belediyesinin düzenlediği geleneksel "lavanta günleri" etkinliği başladı. Lavanta bahçelerinin güzelliği ise göz kamaştırdı. Kimisi uzak yollardan geldi kimisi de mutlu anlarındı lavanta bahçesinde ölümsüzleştirdi. Konya’nın İlk kez açılan lavanta bahçeleri büyük ilgi gördü.

Konya’daki Lavanta Bahçeleri, ziyaretçilerine büyülü anlar yaşattı. Karatay Belediyesinin düzenlediği geleneksel "lavanta günleri” adeta görsel şölene dönüştü.

Özel anlarını morun ve yeşilin pek çok tonu arasında çekilen fotoğraflarla ölümsüzleştirmek isteyenler Karatay’daki Lavanta Bahçelerine adeta akın etti.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, etkinlikte yaptığı konuşmada, lavantanın endüstriyel anlamda oldukça değerli olduğunu belirtti.

Kılca, konuşmada Türkiye’nin en büyük lavanta bahçesinde düzenledikleri Karatay Lavanta Günleri’ne katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Oldukça renkli görüntülere sahne olan etkinliklere binlerce vatandaş katılırken; Konyalılar, iki gün boyunca aileleriyle birlikte dolu dolu ve eğlenceli vakitler geçirdi.

# türkiye # Konya # Lavanta # karatay # Karatay Belediyesi