Ömer Çelik'den Batılı ülkelere operasyon tepkisi

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantının ardından açıklamayı Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptı. Çelik, cemevlerine saldırılarla ilgili konuştu. Çelik birlik mesajı verdi. Çelik'in gündeminde Tahıl Koridoru Anlaşması, gazeteci Latif Şener'e yapılan saldırı da vardı. Ak Parti Sözcüsü, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine olası operasyonuna karşı çıkan Batılı ülkeleri de eleştirdi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplantı. Toplantının ardından açıklamayı Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptı. Çelik, cemevlerine saldırılarla ilgili konuştu. Çelik birlik mesajı verdi. Çelik'in gündeminde Tahıl Koridoru Anlaşması, gazeteci Latif Şener'e yapılan saldırı da vardı. Ak Parti Sözcüsü, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine olası operasyonuna karşı çıkan Batılı ülkeleri de eleştirdi:

- Emniyet teşkilatı, adliyemiz görevinin başındadır. Türkiye güvenli bir ülkedir. Vatandaşlar arasında nifak çıkaranlara en kararlı cevap hukuk dairesi içinde verilecektir. Muharrem ayında saldırıların meydana gelmesi provokasyonları amaçlayanlar açısından da planlı olduğu görülüyor. Bu saldırıdan sonra Alevi vakıfları, dernekleri çok güzel bildiri yayınladılar. "Gelin hep birlikte bu topraklardan dünyaya verilecek mesaj olarak, her türlü nefret suçuna karşı hep birlikte karşı koyalım. Ortak duyarlılık ortaya koyalım" dediler. Biz de bu davete AK Parti Genel Merkezi'nden eyvallah diyoruz.
# türkiye # erdoğan # ak parti # saldırı # suriye # cumhurbaşkanı # Ömer Çelik # tepki # harekat # Muharrem # AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu # Tahıl koridoru anlaşması