Erdoğan'dan CHP'ye bürokrat tepkisi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP’nin bürokratları tehdit ettiğini söyledi. Erdoğan, “Millet iradesini temsil edilen kurumlar hedef alınarak siyaset kurumuna olan güven sarsılmaya çalışılıyor” dedi. Erdoğan, muhalefetin iktidar olmak için FETÖ’cülerden medet umduğunu da kaydetti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin bürokratları tehdit ettiğini söyledi. “Millet iradesini temsil edilen kurumlar hedef alınarak siyaset kurumuna olan güven sarsılmaya çalışılıyor” dedi.

- Polisimizin tüm yönleriyle açığa çıkardığı adli vakalar tıpkı 80 öncesinde olduğu gibi insanlarımızı birbirine kışkırtmanın vasıtası haline getiriliyor. Bürokratlar Bay Kemal tarafından çok açık, net tehdit ediliyor. Zaman değişse de aktörler değişse de oynanan oyun değişmiyor.


Erdoğan, muhalefetin seçimi kazanabilmek için FETÖ'cülerden medet umduğunu da belirtti.

-Sandıkta milletten tokat yiyenler iktidara gelmek için darbedelerden, hatta FETÖ'cü alçaklardan bile medet ummuşlardır. 2023'e giden süreçte benzer senaryoların tekrar tedavüle konduğunu görüyoruz.
# chp # fetö # erdoğan # ak parti # kemal kılıçdaroğlu # cumhurbaşkanı # tehdit # cumhurbaşkanı erdoğan # seçim # tayyip erdoğan # hedef # tepki # recep tayyip erdoğan # muhalefet # eleştiri # iktidar # bürokrat # 2023 # çok # bay kemal